+302623020582 Εθ. Αντίστασης 111, Ανδραβίδα, Ηλείας babisfruits@gmail.com
hero image
 
 
     
     
  ΛΑΧΑΝΙΚΑ
BABIS FRUITS | Εμπόριο - Εισαγωγές & Εξαγωγές Φρούτων &
Λαχανικών Ανδραβίδα Ηλείας


Τα λαχανικά είναι ουσιαστικό κομμάτι της ισορροπημένης διατροφής μας και αποτελούν μία από τις βασικές πηγές θρεπτικών συστατικών. Περιέχουν πλούσιες ποσότητες βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων και φυτικών ινών που συμβάλλουν στην προστασία της υγείας μας και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος.
 
     
     
     
 
 
 
 
 
     
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

η επιχείρησή μας “BABIS FRUITS” η οποία βρίσκεται στην Ανδραβίδα Ηλείας, ειδικεύεται στο εμπόριο λαχανικών, προσφέροντας μια ποικιλία από φρέσκα, θρεπτικά και νόστιμα προϊόντα.

Σας προτρέπουμε να εντάξετε τα λαχανικά στην καθημερινή σας διατροφή και να ανακαλύψετε τις ευεργετικές επιδράσεις τους στην υγεία σας και την ευεξία σας.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
  Η ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΤΩΝ ΦΡΕΣΚΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΜΑΣ
σας επιτρέπει να προσθέσετε ποικιλία και γεύση στη διατροφή σας, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε τα οφέλη για την υγεία σας. 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ

κάθε μέρα για να εξασφαλίσουμε πως τα καλύτερα λαχανικά από τους προμηθευτές μας θα φτάσουν φρέσκα σε εσάς, όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη.
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Ελλάδα καθώς και διάφορες χώρες της Ευρώπης.