+302623020582 Εθ. Αντίστασης 111, Ανδραβίδα, Ηλείας babisfruits@gmail.com
 
 
     
     
  ΦΡΟΥΤΑ
BABIS FRUITS | Εμπόριο - Εισαγωγές & Εξαγωγές Φρούτων &
Λαχανικών Ανδραβίδα Ηλείας


Τα φρούτα αποτελούν πηγή βιταμινών, μετάλλων, φυτικών ινών και αντιοξειδωτικών που ενισχύουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα και προάγουν την υγεία μας. Είναι εξαιρετικά χαμηλά σε λιπαρά και πλούσια σε φυσικά σάκχαρα που προσφέρουν ενέργεια για τον οργανισμό μας και αποτελεί επιτακτική ανάγκη η κατανάλωσή τους.
 
     
     
     
 
 
 
 
 
     
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

η επιχείρησή μας “BABIS FRUITS” η οποία βρίσκεται στην Ανδραβίδα Ηλείας, ασχολείται με το εμπόριο φρούτων, προσφέροντας μια πλούσια ποικιλία από εξαιρετικής ποιότητας φρέσκα φρούτα που δεν πρέπει να λείπουν από την καθημερινή σας διατροφή.

Συνεργαζόμενοι με τους καλύτερους παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε φρούτα μοναδικής ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
  Η ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΦΡΕΣΚΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ
που θα βρείτε σε εμάς, σας επιτρέπει να απολαμβάνετε μια ισορροπημένη διατροφή, ενώ η φρεσκάδα τους διατηρείται έως τη στιγμή της παράδοσης στα χέρια σας.
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ

να ανακαλύψετε τα φρούτα μας και να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα
στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Ελλάδα καθώς και διάφορες χώρες της Ευρώπης.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2623020582