+302623020582 Εθ. Αντίστασης 111, Ανδραβίδα, Ηλείας babisfruits@gmail.com
hero image
 
 
 
     
     
  BABIS FRUITS
Εμπόριο - Εισαγωγές & Εξαγωγές Φρούτων & Λαχανικών Ανδραβίδα Ηλείας


Για περισσότερα από 40 χρόνια, η επιχείρησή μας “BABIS FRUITS” η οποία βρίσκεται στην Ανδραβίδα Ηλείας, δραστηριοποιείται δυναμικά με την εμπορία φρούτων και λαχανικών, προσφέροντας πάντα φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα.

Έχοντας ενταχθεί εδώ και αρκετά χρόνια και η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει να προσφέρει φρέσκα φρούτα και λαχανικά σε κάθε πελάτη της, ενώ δεν σταματά να εκσυγχρονίζεται, να εξελίσσεται και να πραγματοποιεί εισαγωγές και εξαγωγές προϊόντων σε ένα μεγάλο αριθμό χωρών σε όλη την Ευρώπη.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΦΡΕΣΚΩΝ
ΦΡΟΥΤΩΝ & ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
 
  Καθημερινά, σε εμάς μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από φρέσκα φρούτα και λαχανικά, από τους καλύτερους παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Επιλέγουμε τους παραγωγούς που συνεργαζόμαστε θέτοντας υψηλή κριτήρια ποιότητας, προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο.

Διαθέτουμε σύγχρονες αποθήκες που μπορούν να μας εξασφαλίσουν την άρτια συντήρηση όλων των προϊόντων μας, ενώ τηρούμε πιστά και με ευλάβεια όλα τα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων.

Τα προϊόντα μας διατίθενται σε χονδρική πώληση και αποστέλλονται άμεσα σε όλη την Ελλάδα και στην Ευρώπη, ενώ κατά την μεταφορά τους τηρούνται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, ώστε το προϊόντων να φτάσει αναλλοίωτο στον τελικό προορισμό του.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ
και έτοιμοι να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας φρούτα και λαχανικά, και να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη και απαίτησή σας.
 
 
ΠΡΟΤΕΡΙΑΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, η συνεχής διεύρυνση της γκάμας μας αλλά και η άμεση και άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη που μας εμπιστεύεται.
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Ελλάδα καθώς και διάφορες χώρες της Ευρώπης.